BLACK FRIDAY // BLACK BATTLE

Gratuït! Per gaudir-ho al carrer!

Aquest any les galeries d’art de Catalunya (GGAC) i els artistes es vesteixen de negre per reivindicar l’art en una “action painting” al carrer més emblemàtic de Barcelona. Es presentaran 22 teles negres per donar color a la creativitat, 2 bàndols dividits en 5 artistes. Un jurat estricte i un públic entregat decidiran el guanyador.

On: Passeig de Gràcia / Consell de Cent
Quan: Dijous 24 de novembre a les 20h
Qui: 10 artistes, 1 únic guanyador

US HI ESPEREM! IMG_4740.jpegLes galeries d’art de Catalunya (GGAC) organitzen per primera vegada la campanya “Black Battle 2016” que tindrà lloc el cap de setmana del 24 al 27 de novembre coincidint amb el “Black Friday”. Per aquest motiu, les galeries participants oferiran aquest cap de setmana descomptes suggerents per apropar l’art a tots els públics.


El tret de sortida de la campanya serà la primera ”Art Battle” a l’aire lliure a la ciutat de Barcelona. Aquesta “action painting” es durà a terme al carrer Passeig de Gràcia amb Consell de Cent el dijous 24 de novembre de 20h a 22h.
L’”Art Battle” és una acció internacional que consisteix en una batalla per reivindicar l’art, estimular el gust per l’art i premiar els talents artístics.

Una performance que elimini les jerarquies habituals en aquest component de la cultura i que pel contrari es converteixi en un debat entre els actors que participen a diari en el sector artístic: Galeries, col·leccionistes, marxants, museus, premsa i inclòs el govern.

L’objectiu serà la creació d’un llenç social i visual en una data assenyalada en el calendari comercial espanyol i que més enllà de semblar una amenaça al sector (banalització de la cultura), es pren com una oportunitat per reconciliar a tots els actors de l’art, així doncs, aconseguint que l’art tingui el paper d’”heroi popular”.

Finalment, la selecció d’obres dels artistes participants s’exposaran el cap de setmana al Metric Market de Barcelona, i també formaran part de l’exposició inaugural de l’espai M2 de Barcelona. També s’informarà i es promocionarà dels descomptes i activitats especials durant el cap de setmana a les galeries d’art, així com, rutes per poder visitar les diferents exposicions del territori català.

@Urban Art Barcelona
@jaderoltdj
@vermutmirodereus
@barcelona_cat
@moritzbarcelona
@neilharbisson
@ilmondogaleria
@titanarts
@urbanarts

 

INFORMACIÓ SOBRE ELS PARTICIPANTS AL BLACK FRIDAY DEL GGAC

http://www.galeriescatalunya.com/story.php?id=N96

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s